Свіжа печінку однієї трикілограмова щуки
Свіжа ж малосольная ікра тієї ж щуки. (Вчора сам приніс свіжо-спійману сусідом з язера)
Печінку ту злегка (щоб залишилася ніжно рожевого і м'якою) обсмажуємо на оливковій олії, в двойном кляре зі свіжого домашнього яйця з мелкотертим пармезаном (24 місячним), у вигляді пишного зі свіжого домашнього яйця з мелкотертим пармезаном (24 місячним), у вигляді пишної оладки, зверху столовою ложкою кладемо мерехтливої зсередини бурштинової горочкой ікру.
Капаємо обережно Aceto Balsamico di Modena IGP "Quarto Centenario". Навколо цієї казкової «оладки» підкладаємо по 1 сантиметрі порізану свіжу ріпчасту цибулю, 2 кульки авокадо величиною в чайну ложку. Близько тарілочки ставимо склянку томатного соку з ніжкою селери і гарячі грінки з маленьким горішком домашнього масла.
Пеес ще: фотографій не буде, бо я поки не справжній фудблогір і фотографувати їжу не вмію, тим більше, що було це так смачно, що і апарат витягнути не встиг.